Att ha semester är fint, inte minst i Sverige när sommaren bjuder till. Mina första semesterdagar tillbringades här, i  Karlskrona.
 
Med färjan tog vi oss ut till Aspö.
 
Sedan åkte vi ett varv runt Saltö, Dragsö och Långö innan vi besökte utsiktsplatsen. Karlskrona är minsann en vacker stad med öarna och det kringliggande vattnet! 
 
Aspö, Dragsö, Karlskrona, Långö, Saltö,
Juli går mot sitt slut och vi kan enkelt konstatera att bloggen har fått mycket vila de senaste veckorna. Lillasyster jobbar var och varannan dag medan storasyster efter ett par sista trötta arbetsveckor innan semestern äntligen kan njuta av sin ledighet, en ledighet som redan nu kan sammanfattas med att göra så lite som möjligt med så många nära och kära som möjligt. Om ett par veckor är det dags att tänka om och låta hösten så sakta ta vid, men tills dess kommer även bloggen fortsättningsvis att genomsyras av denna sommartid. 
 
Hoppas att ni har en fin sommar med allt det goda som ni önskar!
 
Det händer ibland att även min make tycker att det finns en viss tjusning med att besöka loppisar och second handbutiker. Någon gång då och då hittar han dessutom något som verkligen faller honom i smaken. Denna stora gamla flaska från Klippans bryggeri är en sådan sak. Den har kanske inte riktigt hittat sin plats här hemma än, men när glaset nås av solens strålar gör den sig minsann väldigt bra i vårt vardagsrumsfönster.
 
 
Loppisköp, klippans bryggeri, loppisfynd, loppisköp,