Något lite juligare virkprojekt här på bloggen idag- i alla fall i julens färger. Mönstret hittade jag här, och det kan hända att det blir fler en annan gång för roligt var det!
Det är många glas som har fått flytta hem till maken och mig efter årets olika loppisbesök. Dessa som hittades på en annars väldigt grå liten loppis för ett par helger sedan har dock redan blivit starka favoriter. Jag gillar dem skarpt och hade inte kunnat låta dem stå kvar även om Magnus mot förmodan hade tyckt att dem borde det, men det är såklart extra roligt när vi hittar något som vi båda gillar. Så hej och välkomna finglas! Ni är verkligen gladglas!
 
Glas, Loppisköp, finglas, gladglas, loppisfynd, loppisköp,
Denna snygga skötväska från Littlephant har legat i Lillans byrålåda och gottat sig sedan jag var i Stockholm för drygt en månad sedan. Jag ser fram emot att hänga den på vår fina bruna vagn när vi om ett par månader har den här hemma hos oss. 
 
Vill också passa på att visa denna gamla overall som även den ligger i Lillans byrålåda och väntar. Det är Magnus mormor som har sytt den och trots att den har många år på nacken känns den helt rätt till både vagnen och väskan. Härligt med gammalt och nytt!