Köpte en massa garn och en väldans fin låda på Søstrene Grene i Malmö i helgen. Garnet får bli till sommarens nöje och lådan blir fin förvaring när jag bestämt var den ska stå! 
Våren är här och som alltid får jag bekräftat att det här är min årstid! Älskade älskade vår!
 
Jag vill passa på att tacka för all respons jag fick på mitt inlägg om graviditeten och den första tiden som mamma. Både skriftliga och muntliga kommentarer värmde gott. Det är lite känsligt det där med att vara helt ärlig. Personligen tycker jag att det är då det är som bäst, men det är också som mest sårbart. 
 
Vi kom att prata en del om texten här hemma efter att jag valt att publicera den. Inte minst pratade vi om det faktum att resan börjar långt innan man vet att man väntar barn. Den oro och väntan det innebär att vilja ha barn är en historia i sig. Följt av oron för vad som kan hända och gå fel när det sen finns ett frö som börjar växa där inne. För oss gick allt snabbt och bra. Det är med en väldigt stor tacksamhet som jag kan konstatera det, och det är verkligen inget som vi har tagit för givet. Alla har sin egen historia, och detta var en liten del av vår! ♥
 
 
Ni som följer oss på Instagram vet att vi publicerar bilder i princip dagligen, även när vi inte bloggar. En anledning är helt klart enkelheten och snabbheten, dels att lägga upp bilder dels att få respons. Men bloggen lever såklart vidare och jag ska försöka bli lite bättre på att lägga upp några av instagrambilderna även här. Ovan är nio  av de som jag lagt upp på sistone!