Nu i februari fyller bloggen ett år. Det har varit ett år med pyssel, loppisfynd, hemmabilder och en del resor och utflykter. Vi gillar bloggen och har för avsikt att fortsätta blogga, men måste ändå erkänna att det blir mycket tid på Instagram också. Med massor av inspiration, vackra bilder och snabb respons är Instagram både roligt och givande!  En hel del av de bilder som vi publicerar på Instagram hamnar inte här på bloggen, medan det flesta som hamnar här också hamnar på Instagram. Idag får ni därför några av mina senaste Instagrambilder att kika på. Trevlig onsdag!
 
Fika! Magnus födelsedagsfika och mammas hemmagjorda semlor.
 
Loppispyssel. Resultaten har ni redan sett i lillans lilla vrå av sovrummet, men här är förebilderna också. Hushyllan och klädhängaren är båda loppisfynd som har fått sig en makeover.
 
Ja, vad ska vi kalla detta? Rasta-höggravida-frugan-fynd kanske. Efter en liten tur till Höganäs i förra veckan gjorde vi två fynd. Ett färgsprakande pussel på en loppis som troligvis kommer att ramas in längre fram samt en muminmugg från Arabia Finland till det låga priset av sextioniokronor på Iittala-outleten.
 
För att följa oss på Instagram är det bara att söka efter Prickigasystrar! ♥
 
 
Dagarna (efter berräknat förlossningsdatum) går och magen fortsätter att växa. Måste dock erkänna att det var med en enorm längtan och frustration som jag pusslade bokstäver härom dagen, men idag och ikväll känner jag mig faktiskt väldigt lugn. Dagarna bjuder på härligt solsken och efter inatt har Magnus två lediga nätter framför sig vilket innebär mer vaken tid med honom, något som gör dagarna både roligare och enklare! 
 
Jag hade en tanke om att måla en vägg i sovrummet, men inte riktigt hur det skulle se ut. Såg en bild på pinterest en gång men pinnade den inte, så den gick såklart inte att hitta igen. Men fyra färger köpte jag och så satt jag länge och målade på papper fram och tillbaka hur det skulle se ut. Det slutade dock med att jag bara började tejpa i ena hörnet och så byggdes mönstret på efter hand. Alla rutor är målade två gånger och sen har jag också fått fylla på lite vitt mellan vissa rutor i slutet. Mycket möda helt enkelt, men med ljudbok/tv-serier och lite OS på radion gick det rätt bra och mindre än en vecka efter att jag börjat var jag klar!
Så om ni frågar mig så är jag väldigt nöjd! Hela rummet känns mysigare, och mer som ett "riktigt" sovrum på något sätt.