Nu i februari fyller bloggen ett år. Det har varit ett år med pyssel, loppisfynd, hemmabilder och en del resor och utflykter. Vi gillar bloggen och har för avsikt att fortsätta blogga, men måste ändå erkänna att det blir mycket tid på Instagram också. Med massor av inspiration, vackra bilder och snabb respons är Instagram både roligt och givande!  En hel del av de bilder som vi publicerar på Instagram hamnar inte här på bloggen, medan det flesta som hamnar här också hamnar på Instagram. Idag får ni därför några av mina senaste Instagrambilder att kika på. Trevlig onsdag!
 
Fika! Magnus födelsedagsfika och mammas hemmagjorda semlor.
 
Loppispyssel. Resultaten har ni redan sett i lillans lilla vrå av sovrummet, men här är förebilderna också. Hushyllan och klädhängaren är båda loppisfynd som har fått sig en makeover.
 
Ja, vad ska vi kalla detta? Rasta-höggravida-frugan-fynd kanske. Efter en liten tur till Höganäs i förra veckan gjorde vi två fynd. Ett färgsprakande pussel på en loppis som troligvis kommer att ramas in längre fram samt en muminmugg från Arabia Finland till det låga priset av sextioniokronor på Iittala-outleten.
 
För att följa oss på Instagram är det bara att söka efter Prickigasystrar! ♥