Sommaren kom och sommaren gick. Hanna har farit fram och tillbaka för att få ut det mesta av sin föräldraledighet och Sara har jobbat, jobbat och... försökt få ihop lite socialt mellan varven. Pyssel och fotografering har lyst med sin frånvaro medan loppisjakt och framför allt familjetid har prioriterats högt. Men tro för allt i världen inte att vi har vilat våra ögon från skärmar för det. Vårt Instagramflöde har matats med nya bilder nästan varje dag. För att summera sommaren tänkte vi därför slänga in en del av dessa bilder och med det säga Hej höst och välkomna tillbaka till Prickiga Systrar!
 
Sommaren bjöd på både fina dagar och kvällar.
 
Midsommar firades i Varberg. Hanna band inte mindre än fyra kransar, men finast blev ändå den som Sara virkade till lilla Elma. 
 
Intresset för porslin, inte ovanligen från femtio- och sextiotalet, har hållt i sig och fikor och middagar har lyxats till med vackra dekorer.
 
Loppisar har besökts och fynd har gjorts. Mycket färg blir det!
 
Enstaka pyssel som paketinslagningar, en omklädd dyna och en inramning har gjorts. 
 
Att månaderna har sprungit iväg märks dock tydligast när man tittar på Elma och alla de bilder som hon har fastnat på under sommaren. Hon är en riktig glädjespridare!
 
 
 

Kommentera

Publiceras ej