De nya bordstabletterna från Svenskt Tenn är redan starka favoriter här hemma. Jag hade aldrig besökt butiken på Strandvägen innan vårt besök i helgen, men det var kul att se produkterna på riktigt. Dessa bordstabletter var det enda de hade inne av de saker som jag hade tänkt titta på, men lika glad och nöjd är jag för det. Nu kan vi längta till Stockholm frukost, lunch och middag!
 
Kök, Stockholm, Svenskt Tenn,
Om allt går som det ska så ligger vår lilla bebis i denna mysdress om en si sådär fyra månader. Det blir en bebisbjörn att mysa, krama och pussa mest hela tiden. Att vänta barn är både skrämmande, underbart och helt fantastiskt på en och samma gång. Det händer så väldigt mycket och det är ibland svårt att ta in när man är mitt uppe i det precis hela tiden, men en sak är i alla fall säker: längtan är stor för både den blivande pappan och mig!
 
Bara jag som är sugen på glögg dessa kalla och mörka kvällar?
Köpte dessa pratbubblor på T.G.R. och visste direkt att jag ville sätta en på sidan av kyskåpet, de andra två hamnade som synes på ytterdörren. Lätta var de att sätta upp och smidigt var det också att det i förpackningen följde med en liten krita.
väggdekor,