Sommaren är här och dagarna liksom springer iväg. Det är nästan så att de springer ifrån en! För att inte riskera att missa någon höjdpunkt genom att sitta vid datorn väljer vi att ge bloggen sommarlov. Från. Och. Med. Nu! Bada. Sola. Grilla. Skratta. Hoppa. Busa. Gosa. Gör allt det där ni gillar och njut av sommarens härliga dagar så hörs vi när dagarna känns lite mörkare, tristare eller gråare igen. Eller när lusten faller på. Mobilerna bär vi naturligtvis med oss så på Instagram fortsätter vi att synas och dela bilder trots att bloggen får sig en liten tupplur. 
 
Glad sommar!

Hanna har börjat med tema färg på söndagar och jag tänkte försöka mig på tema virkat på onsdagar. Börjar med att visa tre virkade mobilfodral. Blivit inspirerad av internet i allmänhet, instagram i synnerhet. Hittar på mönster allt eftersom jag virkar. Fler fodral är också på G! Det är så pass roligt, enkelt och variationsrikt att göra dessa att det inte blir som i vanliga fall när jag tröttnar på att virka likadana om och om igen..
färger, virka,
Det må ha hunnit bli måndag, men här kommer nästa temafärg: blå! Blått har smygit sin in mer och mer i min garderob de senaste åren, men tydligen också i köksskåpen! Här är en väldig blandning av mönster, nyanser och märken. Tallriken heter Smide och kommer från Uppsala-Ekeby Gefle. Den prickiga kaffekoppen med kaffe- och tefat heter Adam och kommer från Gustavsberg. Muminmuggen kommer från Arabia Finland och står i en mugg vid namn Hanna från Rörstrand. Lyktorna heter Kivi och kommer från Iittala. Glasen (som det mesta på bilden) är loppade. Bordstabletten i bakgrunden (som lyckades kvala in trots brist på blått) är Stockholm från Svenskt tenn.